Тежок ден за македонската политика

Татјана Поповска Тежок политички ден се најавува за денеска за кога е закажана посетата на еврокомесарот Јоханес Хан, но и собраниската координација за усогласување на позициите пред продолжување на конститутивната седница во Собранието. Паралелно со овие два процеса, кои ќе се одвиваат речиси истовремено и кои во суштина значат притисок врз досега владејачката ВМРО-ДПМНЕ, пред Собранието, но и ...

⇐ DailyУтрински ⇒