Тепачка во Собранието меѓу дел од протестантите што беа пред Собранието и пратениците на СДСМ

Тепачка во Собранието меѓу дел од демонстрантите што беа пред Собранието и пратениците на СДСМ, непотврдени информации и за истрели Учесници на протестот на иницијативата За заедничка Македонија вечерва влегоа во просторијата во Собранието каде се дел од пратениците на СДСМ и на албанските партии, како и новинарски екипи, по што дојде и до физичка пресметка, во која има и повредени. За тоа време, ...

⇐ DailyВест ⇒