Во кое својство Вељаноски беше на ручек кај поглаварот на МПЦ?

Во кое својство вчера Трајко Вељаноски бил повикан на кај поглаварот на МПЦ, г.г. Стефан на традиционалниот божиќен ручек со државниот врв? – Во кое својство беше таму присутен Вељаноски? Тој во овој момент не е во државниот врв согласно уставната хиерархија, тој е само пратеник на ВМРО-ДПМНЕ. А ако сакал поглаварот на МПЦ да повика некој од пратениците на ВМРО-ДПМНЕ можел да викне и некој друг, ...

⇐ DailyРепортер ⇒