Судскиот совет разгледуваше приговори зад затворена врата

Зад затворена врата Судскиот совет ги разгледуваше приговорите на кандидатите за оценувањето. Советот не го уважи барањето на поранешната претседателка на Врховен и кандидат за оваа позиција Лидија Неделкова јавноста да присуствува на седницата при разгледувањето на приговорите од кандидатите за првите фотељи во судовите. Претседателот на Советот, Караџовски го отфрли барањето како неосновано, ...

⇐ DailyМРТ ⇒