Судир меѓу автобус и два автомобила - повредени вкупно 14 лица меѓу кои и поранешен министер на Албанија

Во тешка сообраќајна несреќа што се случи попладнево при судир меѓу автобус и два автмобила повредени се вкупно 14 лица, меѓу кои и поранешниот министер за финансии на Албанија, Арбен Ахметаи. Според информации од Министерството за внатрешни работи, несреќата се случила околу 17.30 часот на клучката на автопатот граничен премин Табановце - Куманово на кракот кој вклучува кон магитралниот пат за ...

⇐ Daily24 Вести ⇒