Судијата Митриновски в понеделник пред Судскиот совет

Две години по добиената пресуда од Стразбур, разрешениот апелационен судија и поранешен претседател на Апелациониот суд во Скопје, Јордан Митриновски, в понеделник треба да се појави пред Судскиот совет заради повторување на постапката за негово разрешување. Како што потврди за Макфакс претседателот на Сускиот совет, Зоран Караџовски, седницата на Комисијата е закажана за 10 часот, а по барање на ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒