Стотина повредени на двете страни, приведени нема

Конечниот епилог беше над 70 повредени граѓани, над 20 полицајци и 4 пратеници. Некои од повредените и на двете страни биле со тешки повреди и биле задржани во скопските болници на понатамошно лекување. Официјално, приведени нема.

⇐ DailyВест ⇒