Да го ставиш ГДОМЕЦОТ Тони Науновски во комисија против дискриминација е како да ставиш некој од ИСИЛ во комисија за унапредување на женските права

Тони Науновски е членот кој е предложен од страна на власта како член на комисијата против дискриминацијата во собрание , иако Науновски има заеднички јавни настапи со паразитите на Грујо од ГДОМ кој шпартаа заедно рамо до рамо со Мирка, Миленко, Михајловски, Пандов, проф.Ачковска, актерот Петар Темелковски како и гомцето Божидар Димитров кое Грујо го награди со место со директорска фотеља во ...

⇐ DailyНароден Глас ⇒