Сталиновиот – Маљенков и нашиот – Мамењков!?

( Или: “Од она што паметниот се срами-бесрамникот се гордее!”) Претседателот Иванов, денеска треба да му го додели мандатот на “победникот” од изборите, а тоа, сакал-неjќел, ќе биде Никола Груевски, лидерот на ВМРО ДПМНЕ. Да не беше ситуацијата “змија или магаре”, Иванов-послушникот, ќе го направеше тоа уште првата ноќ, по стекнувањето на законската можност, немаше да го чека последниот ден! Но, ...

⇐ DailyЛокално ⇒