Способен ли е Зоран Заев насилно да ја преземе власта и да ги погази Македонците за да ја спроведе Тиранската платформа?

СДСМ сè уште не се откажува од идејата на насилен и незаконски начин да се избере претседател на законодавниот дом. Со цел да ги испорачаат барањата за кои се задолжиле, тие се подготвени за спроведување насилно сценарио, а со цел доаѓање на власт.Ова тврдење го поткрепуваат сè поголем број стручњаци и поддржувачи на СДСМ, кои јасно и гласно му даваат поддршка на Зоран Заев и го охрабруваат да го ...

⇐ DailyВечер ⇒