СПМ: Жестоко ќе се спротивставиме на секој обид за менување на Уставот

Социјалистичката партија на Македонија и во оваа прилика нагласува дека на 11-ти декември 2016 година во Република Македонија се спроведоа фер, демократски и кредибилни вонредни парламентарни избори, потврдени и од страна на маѓународната заедница и сите фактори вклучени во процесот, со што уште еднаш се потврди легитимитетот на Коалицијата „За подобра Македонија“ која е изборен победник, со што ...

⇐ DailyMaxim ⇒