СПМ: Жестоко ќе се спротивставиме на менување на Уставот и уцени при формирање влада

Социјалистичката партија на Македонија (СПМ) во денешното соопштение посочува дека жестоко ќе се спротивстави на секој обид за менување на Уставот и не прифаќа никакви уцени и притисоци при формирањето на новата влада. Потсетува дека партиите во Коалицијата „За подобра Македонија“ ја добија довербата од мнозинството граѓани, потврдено и со бројот на мандати во Собранието. СПМ очекува новата Влада ...

⇐ DailyСител ⇒