Пред Собранието мирно, во Собранието сеуште има демонстранти додека специјалци евакуираат пратеници и новинари

Пред Собранието состојбата моментно е мирна, а внатре се уште има група граѓани поддржувачи на За заедничка Македонија додека специјалци ги евакуираат преостанатите пратеници и новинари со исклучени светла во собраниската зграда. Граѓаните пред собраниската зграда беа распоредени по страничните и задниот влез, за како што и самите изјавуваа, да ги спречат пратениците да излезат, но полицијата ...

⇐ DailyВест ⇒