Спасовски вели не добил покана и не се појави на распит во ОЈО

Оливер Спасовски, генералниот секретар на СДСМ, денеска не се појави на распитот во Основното јавно обвинителство, поради како што вели дека не добил покана, а истото го велат и неговите. Спротивно на неговата изјава од ОЈО велат дека му испратиле покана за распит за случајот кој е активиран за истрага за нелегално финансирање на изборна кампања. Предмет на истрага во однос на Спасовски се ...

⇐ DailyФактор ⇒