Спасовски признава дека тиранската платформа е жива

И генералниот секретар на социјалдемократите Оливер Спасовски признава дека постои тиранската платформа и дека таа е жива и покрај гаранциите кои Зоран Заев ги достави до претседателот на државата за да го добие мандатот за формирање на влада. Во тв дуел со Никола Тодоров од ВМРО-ДПМНЕ, прашан за тоа далли е жива тиранската платформа со тоа што албанските партнери на Заев потврдија дека таа ...

⇐ DailyРепублика ⇒