Спасовски не се појави во Обвинителство, не добил покана

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски не се појави на распит во Основното јавно обвинителство. Од Обвинителството потврдија дека во 12 часот Спасовски е повикан на распит, меѓутоа Спасовски не информираше дека нема добиено покана. Наводните сомненија за лажирање на финансиските извештаи и начинот на финансирањето на партијата, се предмет на истрага. Во петокот во ОЈО на распит беше ...

⇐ Daily24 Вести ⇒