Советот Општина Центар ја стопираше изградбата на улица на кејот на Вардар

Советот на Општина Центар на денешната вонредна седница со 12 гласа „за“ ја стопираше одлуката за изградба на улица на кејот на Вардар. Наместо улица со посебен режим на сообраќај, Советот на Општина Центар донесе одлука со која на шеталиштето се предвидуваат клупи, жардинјери и корпи за отпадоци. За одлуката не гласаа советниците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ кои жестоко се спротивставија на ...

⇐ DailyЛибертас ⇒