СОСТОЈБА НА ПАТИШТА: Забраната за влез во Грција уште трае-внимавајте на овие патни правци!

Утринските информации од Авто-мото сојузот велат дека се уште не се дозволува влез во соседна Грција за тешки товарни возила. Причината за забраната се лошите временски услови и состојба на патиштата во соседната земја. Што се однесува до состојбата на патиштата кај нас, од АМСМ соопштуваат дека на тешки товарни возила им е забрането да се движат на планинскиот премин Пресека, како и на патниoт ...

⇐ DailyФактор ⇒