Сообраќајот во зимски услови со забрани и ограничувања

Сообраќајот на државните патишта се одвива отежнато, во зимски услови, по влажни коловози и со остатоци од снег по коловозите, по интервенција на екипите на Македонија Пат. Сообраќајот на државните патишта се одвива отежнато, во зимски услови, по влажни коловози и со остатоци од снег по коловозите, по интервенција на екипите на Македонија Пат. Забрана за движење на тешки товарни возила има на ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒