Сообраќајот во зимски услови, забранет влез за тешки товарни возила во Грција

Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влажни коловози наместа со остатоци од снег на коловозите. Забрана за движење на тешки товарни возила има на патниот правец Маврово- Дебар. Поради лошите временски услови и состојбата на патиштата, сѐ уште не се дозволува влез на товарни возила и автобуси во Република Грција. Автомотосојузот на Македонија препорачува внимателно ...

⇐ DailyМРТ ⇒