Снегот донесе нови проблеми – расте бројот на граѓани со скршеници

Главните сообраќајници проодни но споредните шест дена по првите врнежи од снег сеуште се нерасчистени, дел од нив на најмладите им служат како лизгалици. Граѓаните револтирани велат се движат со страв. Болниците се полнат со граѓани кои имаат скршенци или фрактури. За неполна недела примени биле околу 130 пациенти. „Во изминатите четири дена за преглед се јавиле 127 пациенти од кои 11 се ...

⇐ Daily24 Вести ⇒