Снег во Делчево, Крива Паланка и Маврово- еве каква е состојбата на патиштата

Забрани за сообраќај за тешки товарни возила има на патните правци крак Маврово – Дебар. Во клисурите и усеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци Кочани – Македонска Каменица – Делчево, Виница – Берово, Гостивар – Стража, Маврово – Дебар – Струга, Демир Капија – Удово, Катланово – Велес, Крушево – Демир Хисар и Ресен – Буково. ЈП „Македонија пат“ апелира на внимателно ...

⇐ DailyКурир ⇒