Слободен удар: За промена - пак исто

Сите членови на Советот на јавни обвинители решиле да гласаат за предлогот на Владата за разрешување на државниот јавен обвинител Марко Зврлевски. Освен претседателот Петар Аневски. Тој смета дека Зврлевски бил перфектен обвинител, а за колегите вели дека го оставиле сам и станале сончогледи - „се свртеа одеднаш од своите досегашни ставови и одлуки“, изјавил за порталот СДК. Одлуката на ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒