Скратени часови за учениците да го гледаат дуелот Македонија-Словенија

Дел од училиштата донесоа одлука првата смена да биде од 11 часот додека пак втората смена да заврши пред 15 часот за да можат учениците да го проследат ракометниот натпревар за петто место помеѓу Македонија и Словенија на Европското првенство во Ракомет кое се одржува во Србија.

⇐ DailySky MK ⇒