Скопскиот аеродром на листата на најдобрите 10 во Источна Европа

Скопскиот аеродром „Александар Велики“, со кој оперира ТАВ Македонија, е рангиран меѓу десетте најдобри аеродроми во Источна Европа за 2017 година, на Светските аеродромски награди, одржани неодамна во Амстердам, во организација на реномираната британска организација Skytrax. Свечената церемонија на Светските аеродромски награди на ,,Скајтракс’’ се одржа во Амстердам на саемот за аеродромски ...

⇐ DailyТочка ⇒