СКАНДАЛОЗНО И НЕПРОФЕСИОНАЛНО: Телевизии неовластено упаднаа и снимаа во службените простории на МПМ

Екипите на телевизијата „24 Вести" и на порталот „ТВ Нова" влегоа во делот каде што се наоѓа службата за човечки ресурси и без дозвола од одговорните лица во компанијата, како и без дозвола од дел од вработените, снимаа разговор кој се однесува на внатрешни прашања за компанијата. Потегот на овие два медиума е спротивен од етичките кодекси за медиумско известувањеМедиумски екипи на телевизијата ...

⇐ DailyВечер ⇒