СЈО поднесе жалба до Кривичниот суд за ослободувањето на Сеад Кочан од притвор

Судот ќе треба да го преиспита решението со кое кочан беше пуштен на слобода. Судијата вчера му одреди мерка на претпазливост , а бизнисменот  понудил гаранција од околу милион евра. Рокот во кој кривичниот совет треба да одлучи е 48 часа.  

⇐ DailyКанал 5 ⇒