Штериев: Политичката криза неповолно влијае врз финансиските текови

Странските инвеститори се се` помалку присутни, а пазарот се потпира  на домашните инвеститори. Состојбата во првиот квартал од годинава е стабилна, но овој месец се чувствува успорена динамика, сметаат експертите. - „ Резултатите во берзанското тргување во првиот квартал од годинава се накратко следниве вкупниот проект по сите основи изнесува  неполни 17 милиони евра тоа е сосема задоволителен ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒