Шилегов: Започнат е процесот на разговори за формирање на новата Влада, лидерската средба е во тек

По завршувањето на средбата, посочи, и од страна на СДСМ и од страна на ДУИ до јавноста ќе бидат испратени соопштенија. Според него, сосема е небитно прашањето за ресорската распределба или персоналната распределба на имиња или ресори по политичките партии. - Она што е најбитно за Република Македонија, она што е интерес за Република Македонија да ги смениме, односно да воспоставиме принцип на ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒