Шилегов: Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов Клинички центар

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во заминување Никола Тодоров, потпиша договор за изградба на Клинички центар со три компании.

⇐ Daily24 Вести ⇒