Шилегов: Груевски ја создаде кризата, и тој не може да биде дел од решението!

„Никола Груевски ја создаде оваа криза, и не може да биде дел од решението за кризата. Груевски очајно се обидува повторно да стане фактор во политиката во Македонија. Македонија му кажа збогум на Никола Груевски и тој е минато во политиката и од него не можеме да очекуваме ништо што може да и донесе добро на оваа држава“, ова го изјави портпарол на СДСМ Петре Шилегов одговарајќи на новинарските ...

⇐ DailyФактор ⇒