Шекеров со фото-есејот „Глорија и Глорија“ во Мала станица

Глорија и Глорија, изложба на фотографии на Зоран Шекеров Шеесет црно-бели документаристички фотографии ја чинат самостојната изложба „Глорија и Глорија“ на Зоран Шекеров, што од 10 јануари до 10 февруари, се одржува во Националната галерија на Македонија, во објектот мала станица во Скопје. Станува збор за дел од неговиот авторски фото-есеј, за продукт од петмесечниот престој во Чикаго, во САД, ...

⇐ DailyРадио Слободна Европа ⇒