Во сенка на политичката криза партиите на големо се подготвуваат за локалните избори

Без Влада и Собрание, партиите на големо се подготвуваат за локалните избори. Во ВМРО ДПМНЕ огласот за градоначалници е затворен пред речиси 4 месеци. Кандидатури поднеле голем дел од старите градоначалници. Без Влада и Собрание, партиите на големо се подготвуваат за локалните избори. Во ВМРО ДПМНЕ огласот за градоначалници е затворен пред речиси 4 ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒