Села: Дебата во институциите, а не по улици и ровови!

За жал, постизборната состојба не ја разреши кризата, напротив, јас велам дека ја продлабочи уште повеќе. И, нормално е дека ние очекувавме едно вакво однесување, дотолку повеќе што постои одреден број на политичари, кои дејствуваат со инстинкт на самоодбрана, за одбрана на сè што направиле во овие десет години. Многу е јасно дека оваа напната ситуација и се додава уште повеќе тензија, а ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒