Села: Дебата во институциите, а не по улици и ровови!

Дел од интервју со Зијадин Села на Цивил ЦИВИЛ Медиа: Кое е вашето мислење за постизборната ситуација во земјава и кои се предлоѕите на ДР ДПА за излез од кризата? Села: За жал, постизборната состојба не ја разреши кризата, напротив, јас велам дека ја продлабочи уште повеќе. И, нормално е дека ние очекувавме едно вакво однесување, дотолку повеќе што постои одреден број на политичари, кои ...

⇐ DailyЛибертас ⇒