СДСМ: Програмата на новата влада единствен документ за граѓаните

По вчерашната информација од претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски дека подготвуваат документ за излез од политичката криза СДСМ денеска соопшти дека „програмата на новата реформска влада предводена од СДСМ е единствениот документ што е во интерес на сите граѓани на Македонија и ја гарантира унитарноста на државата“. „Над 700.000 граѓани очекуваат што побрзо да се избере новата влада која ...

⇐ Daily24 Вести ⇒