СДСМ: Нов Клинички центар ќе изгради новата реформска Влада

Нов Клинички центар во Скопје ќе изгради новата реформска Влада. Граѓаните на Македонија ќе добијат реален, модерен и функционален Универзитетски клинички центар – изјави денеска портпаролот на СДСМ Петре Шилегов. „Постапката на изградба ќе се одвива на транспарентен начин, како што ќе работи новата Влада и затоа што станува збор за потреби на граѓаните и за пари на граѓаните. А не како сега, низ ...

⇐ DailyТочка ⇒