СДСМ: МО да каже дали со пари од граѓаните Јолевски бил во САД?

Министерството за одбрана да одговори дали со пари од граѓаните Јолевски бил на средбата со Рохрабакер! Порачуваме дека Министерството за одбрана е должно да каже дали со пари на граѓаните е платена посетата на Зоран Јолевски на САД! Таа посета, при којашто Јолевски се сретна со американскиот конгресмен Дејна Рохрабакер, кој ја даде контроверзната изјава за распад и поделба на Македонија! Ако ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒