СДСМ контра Иванов: Изборите се спас за Груевски, решение за кризата е само нова Влада!

Опозицијата писмено ќе го извести шефот на државата за конститутивната седница и изборот на новиот спикер кој како што соопштија од кабинетот на СДСМ ќе биде должен веднаш да му го даде мандатот на Заев. Од СДСМ реагираат на изјавата на Ѓорге Иванов во интервју за унгарскиот весник Маѓар Хирлап каде посочува дека едно од можните реженија за излес од кризата се нови избори. „Ѓорге Иванов нема ...

⇐ DailyФактор ⇒