СДСМ: Иванов ќе биде писмено известен дека е должен да му го даде мандатот на претседателот Заев, ќе се формира новата Влада!

Соопштение на СДСМ: Ќе има конститутивна седница и избор на нов претседател на Собранието и од него Ѓорге Иванов ќе биде известен дека е должен веднаш да му го даде мандатот на претседателот на СДСМ, Зоран Заев, за состав на новата Влада. Тоа го очекуваат граѓаните на Македонија кои избраа промени! 700.000 граѓани стојат зад ова барање, преточено во уставни 67 пратенички потписи за доделување ...

⇐ DailyЛибертас ⇒