СДСМ: Груевски е минато, граѓаните избраа промени и нова влада

Соопштение на СДСМ во врска со реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ: Мнозинството граѓани, над 600 илјади, на 11 декември избраа промени и нова одговорна власт. Граѓаните јасно ја изразија својата волја против Груевски и политичарите осомничени и обвинети за криминал и злоупотреби и ги испратија во историјата. Груевски и криминалното раководство на ВМРО-ДПМНЕ се минато. Тоа е јасно и за членовите и ...

⇐ DailyРепортер ⇒