СДСМ: Граѓаните избраа промени на власта

Извршниот одбор на СДСМ на состанок, одржан синоќа уште еднаш оцени дека е постигнат огромен успех на изборите, на коишто мнозинството граѓани на Македонија избраа промени на власта. Констатирано е дека ќе остане запаметено во политичката пракса, дека во Македонија е срушен режим без насилство, со пенкало и со глас. Ставот на извршниот одбор на СДСМ е дека Македонија мора да добие влада којашто ...

⇐ DailyТелма ⇒