СДСМ: Со блокадата на Парламентот се загрозуваат државните интереси

СДСМ преку соопштение денеска оценува дека блокадите во Собранието на Република Македонија и поттикнувањето на тензии меѓу граѓаните претставува погазување на Уставот и загрозување на стабилноста на државата. - Тоа се сериозни дела против државните интереси и секоја институција и поединец треба да знае дека повлекува сериозна одговорност, се вели во соопштението. Според СДСМ, ситуацијата ...

⇐ DailyВест ⇒