СДСМ: Блокадата на мнозинската волја повлекува сериозни дела и одговорност

„Вељаноски и Иванов не смеат да ги штитат криминалните платформи на Никола Груевски и на раководството на ВМРО-ДПМНЕ“, вели СДСМ. Институциите, пратениците и политичките партии имаат обврска да ја спроведат мнозинската волја на граѓаните кои на 11 декември јасно се изјаснија за промени, бара СДСМ и истакнува дека блокадите во Собранието, поттикнувањето тензии меѓу граѓаните и насилства што водат ...

⇐ DailyЛокално ⇒