СДСМ бега од предвремени парламентарни избори заедно со локалните

Тодоров потенцираше доколку локалните и парламентарните избори се одржат на ист ден граѓаните ќе може да се изјаснат за се што се случуваше изминатиов период, но според Спасовски парламентарните избори нема да донесат ништо ново. -Ако локалните избори се одржат на 15 октомври, зошто на истиот ден да не се одржат и парламентарни избори, трошокот нема да биде поголем и граѓаните ќе можат да се ...

⇐ DailyКурир ⇒