Самоволие: На недовршена патека, некои сопственици на пловни објекти си „маркирале“ место

Уште недозавршена новата патека кај каналот Студенчишта, а дел од сопствениците на пловни објекти веќе си резервирале место за паркинг на нивните пловни објекти. Некои од нив местата ги одбележале на сопствена иницијатива, а има и такви кои си испечатиле и регистарски таблици и телефонски број, па дури и предупредување за „забранет паркинг“ на „нивната локација“. На потег се инвеститорот на ...

⇐ DailyОхрид 24 ⇒