Рударството очекува успешна 2017-та година,минатата 2016-та беше одлична за оваа индустриска гранка

Рударскиот сектор во државата успешно ја заврши 2016 година оценија од македонската асоцијација на рударство. Важно е што годинава велат оттаму најголемиот дел од рудните потенцијали ќе работат „Тораница”, „Саса”, „Злетово”,нема да работи само „Фени Рударскиот сектор во државата успешно ја заврши 2016 година оценија од македонската асоцијација на ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒