НЕ РИЗИКУВАЈТЕ: Забрана за камиони на патниот правец Маврово - Дебар

АМСМ препорачува исклучително внимателно возење, приспособена брзина на движење и почитување на поставената сообраќајна сигнализација Забрана за сообраќај за тешки товарни возила има на патниот правец крак Маврово – Дебар, каде што за останатите возила задолжително е користење на зимската опрема, информира „Автомото-сојузот на Македонија“

⇐ DailyТелеграф ⇒