Ристевска: Општина Аеродром редовно вложува средства за воспитно-образовниот процес да биде на едно повисоко ниво

-Исто така, на годишно ниво општината издвојува 15 милиони денари отприлика, за покривање на сите трошоци во училиштата, заради непречено функционирање и на училиштата и на градинките. Бидејќи ние сме општина каде што перманентно се зголемува бројот на дечињата, од таа причина потребно е и наше несебично залагање во постојана грижа, бидејќи дечињата од една страна ни се најбитен сегмент и ...

⇐ DailyКурир ⇒