Рингишпил пред МНР

Се поставува уште еден ригишпил во центарот на градот. Најмалите ќе може да уживаат во новата содржина на објектот кој ќе биде поставен веднаш спроти МНР. Од Градот не информираат кога ќе биде пуштен во употреба само најавуваат дека ќе биде привремено таму додека не се изгради Луна паркот фото: S.Плавевски Уште еден рингишпил во центарот на градот. Новиот детски реквизит се поставува веднаш ...

⇐ DailyStart.mk ⇒